Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Μοιραίο το τραύμα στο χέρι του 29χρονου Μιχάλη – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Ειδικοί εκτιμούν ότι το τραύμα στο χέρι του προκλήθηκε από μαχαίρι

Από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προήλθε από το μοναδικό τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, υπέκυψε ο 29χρονος Μιχάλης, κατά τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά την έρευνα του ιατροδικαστή, ο 29χρονος Μιχάλης έχασε πολύ αίμα μέσα σε 10 λεπτά.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας.

Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 29χρονος Μιχάλης περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

Όταν κατέφτασε ασθενοφόρο στο σημείο, ήταν πλέον αργά. Ειδικοί εκτιμούν ότι το τραύμα στο χέρι του προκλήθηκε από μαχαίρι.

Τι βρέθηκε στο σημείο της επιδρομής των χούλιγκαν

Καπνογόνα, σουγιάδες λοστοί και στειλιάρια, ήταν μεταξύ των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν.

Εναντίον των 105 συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση (δεν έχει ωστόσο προσωποποιηθεί ακόμα καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος), και επτά πλημμελήματα.

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ) μετά τις διώξεις που τους ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που πήραν για να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απολογίες τους θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή σε ομάδες των 10-12 ατόμων.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο μεταξύ, συνεχίζεται οι εργαστηριακές έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη. Σε αυτό το πλαίσιο, οι κρατούμενοι κλήθηκαν να δώσουν γενετικό υλικό στα εγκληματολογικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έρευνα εστιάζεται σε μια μικρή ομάδα χούλιγκαν που έλαβαν μέρος στα αιματηρά επεισόδια.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει τεθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, αλλά και από κάμερες καταστημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη – Δωρεές για μικρά παιδιά, αντί στεφάνων

Νέα Φιλαδέλφεια: Περπάτησε τραυματισμένος μέχρι τα εκδοτήρια της ΑΕΚ, και κατέρρευσε

Νέα Φιλαδέλφεια: 13 οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιατί οι χούλιγκαν επιτέθηκαν ανενόχλητοι