«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό» αναφέρει σε μήνυμά της η οικογένεια του 29χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της επιδρομής χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας» σημειώνεται στο μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 11/08 στις 5 μ.μ. στο Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












