Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Στειλιάρια, σουγιάδες, καπνογόνα – Τι βρέθηκε στο σημείο της επιδρομής των χούλιγκαν

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει τεθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, αλλά και από κάμερες καταστημάτων

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εικόνες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

Βάσει εικόνων που δημοσίευσε η ΕΡΤ, μεταξύ των ευρημάτων βρίσκονται καπνογόνα, σουγιάδες λοστοί και στειλιάρια, τα οποία εγκατέλειψαν οι χούλιγκαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Φωτ. ΕΡΤ
Φωτ. ΕΡΤ

Οι περισσότεροι από 100 κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ) μετά τις διώξεις που τους ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που πήραν για να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Εναντίον των 105 συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση (δεν έχει ωστόσο προσωποποιηθεί ακόμα καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος), και επτά πλημμελήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απολογίες τους θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή σε ομάδες των 10-12 ατόμων.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη. Σε αυτό το πλαίσιο, οι κρατούμενοι κλήθηκαν να δώσουν γενετικό υλικό στα εγκληματολογικά.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει τεθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, αλλά και από κάμερες καταστημάτων.

Οι κατηγορούμενοι προανακριτικά έχουν τηρήσει αρνητική στάση, αρνούμενοι οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Περπάτησε τραυματισμένος μέχρι τα εκδοτήρια της ΑΕΚ, και κατέρρευσε

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τάγμα εφόδου- Από την Παρασκευή η απολογία των κατηγορουμένων

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιατί οι χούλιγκαν επιτέθηκαν ανενόχλητοι