Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, και συγκεκριμένα με την κατηγορία της θανατηφόρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 27χρονου διανομέα που κατηγορείται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας γρονθοκόπησε έναν 50χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 27χρονος διανομέας φέρεται να χτύπησε τον 50χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Ο λόγος του διαπληκτισμού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι η παρατήρηση που έκανε ο 50χρονος στον 27χρονο επειδή πέρασε με τη μοτοσικλέτα του από τον πεζόδρομο.
Μετά την επίθεση, ο 50χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, μία μέρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο 27χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












