Skip to main content

ΣΤΑΣΥ: Ο σταθμάρχης του μετρό ενημέρωσε άμεσα για τους χούλιγκανς

«Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου "Αριάδνη" της ΕΛ.ΑΣ.»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ο σταθμάρχης του μετρό αμέσως μόλις εντόπισε την παρουσία των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Γραμμή 1, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Συγκεκριμένα η ΣΤΑ.ΣΥ. αναφέρει: «Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό “Ειρήνη” και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου “Αριάδνη” της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό “Περισσός”».

Τέλος το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.