Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 4 για οπαδική επίθεση σε βάρος νεαρών στο Πανόραμα

ΕΛΑΣ

Ηλικίας 17-19 ετών οι δράστες.

Απέδωσε αποτέλεσμα η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση επίθεσης με αθλητικό υπόβαθρο, σε βάρος δύο νεαρών, που έλαβαν χώρα στα τέλη Μαΐου στην περιοχή του Πανοράματος, καθώς οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων άλλων τεσσάρων εμπλεκόμενων ατόμων.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο στο Πανόραμα

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 18χρονο και δύο 19χρονους, κι έναν 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία, ληστεία σε συνέργεια και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 26ης Μαΐου, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι εν λόγω δράστες, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πάρκο του Πανοράματος και, με απειλή και χρήση βίας, του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και κασκόλ με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης. Σε άλλο σημείο της περιοχής, με απειλή βίας, αφαίρεσαν από άλλο νεαρό άτομο ενδύματα, που έφεραν χαρακτηριστικά συνδέσμου της ίδιας ομάδας.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση υπολοίπων δραστών.