Skip to main content

Εκλογές 2023: Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν οι κάλπες της 25ης Ιουνίου

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση σε διάστημα περίπου ενός μήνα

Περίπου έναν μήνα μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της απλής αναλογικής, σήμερα οι πολίτες επιστρέφουν στις κάλπες για να ψηφίσουν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίουν ανοίγουν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 19:00. Πριν από τις 21:00 θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Στις 18:00 συντονιστείτε στο Naftemporiki TV. Mε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης η δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στην εκλογική διαδικασία. Στην εκλογική βραδιά θα συμμετέχει και ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζοντας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο τις εξελίξεις.

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Η μάχη της κάλπης στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Ελεύθερα διόδια

Σημειώνεται ότι για τη μετακίνηση των ψηφοφόρων ήδη από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο τα διόδια είναι ελεύθερα. Αυτό ισχύει έως  και τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023.

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια ισχύουν έως και τις 24:00 της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023. Η ελεύθερη διέλευση γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης δικαστικού αντιπροσώπου, καθώς και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η HELLASTRON ανακοινώνει, για λογαριασμό των μελών της, ότι στην Αττική Οδό, στην Ολυμπία Οδό, στη Νέα Οδό και την Οδό Κεντρικής Ελλάδος, στον Αυτοκινητόδρομο Μορέας, στην Εγνατία Οδό, στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, η διέλευση των οχημάτων των κατηγοριών 1 και 2 (επιβατικά ΙΧ και δίκυκλα) από τους σταθμούς διοδίων θα γίνεται χωρίς χρέωση.

Για τα οχήματα των υπολοίπων κατηγοριών (λεωφορεία και φορτηγά), τα οποία δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω ρύθμιση, η καταβολή διοδίων θα γίνεται κανονικά με τους συνήθεις τρόπους (ηλεκτρονικά-χειροκίνητα).