Skip to main content

Τραγωδία στα Τέμπη: Επώδυνη η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων – Καταρρέουν οι συγγενείς

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ MOTIONTEAM/EUROKINISSI

Για την ταυτοποίηση, χρειάζεται λήψη DNA, μια διαδικασία πολύ σκληρή και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια.

Την επώδυνη διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, καλούνται να ολοκληρώσουν οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι οποίοι μέσα σε κλίμα οδύνης και κατάρρευσης, προσπαθούν να ξεχωρίσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, οι σοροί τουλάχιστον επτά ανθρώπων είναι απανθρακωμένες και άλλες είναι διαμελισμένες, έτσι, για την ταυτοποίηση, θα χρειαστεί λήψη DNA, μια διαδικασία πολύ σκληρή και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ένα από τα θύματα έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 39 ή 40 σορούς που έχουν φτάσει στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Νοσοκομείου, ενώ υπάρχουν επι τόπου και πάρα πολλοί συγγενείς που περιμένουν νέα για τους δικούς τους ανθρώπους.

Την ίδια στιγμή, την δική τους μάχη για να κρατηθούν στην ζωή δίνουν στις μονάδες εντατικής θεραπείας στα Νοσοκομεία της Λάρισας έξι νέοι άνθρωποι ηλικίας 20-25 ετών, ενώ υπάρχουν και περισσότεροι από 50 τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονται και δέχονται την κατάλληλη φροντίδα από γιατρούς και νοσηλευτές.