Skip to main content

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αίτησης στο μητρώο Εμπειρογνωμόνων

Αφορά τρείς κατηγορίες Εμπειρογνωμόνων.

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αίτησης για το μητρώο Εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Ειδικότερα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αίτησης των υποψηφίων της υπ’ αρ. πρωτ.  14377/20-01-2023 (ΑΔΑ: ΡΔΛΚΟΞΛΔ-6ΩΟ) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε  μητρώο Εμπειρογνωμόνων α) «Συντονιστών», β) «Εποπτών» και γ) «Εισηγητών/Αξιολογητών» του  Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την υποστήριξη του Υποέργου 1 «Μετασχηματισμός και  εμπλουτισμός του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για την προσχολική και σχολική  εκπαίδευση».

Με την υπ’ αριθ. πρωτ. 16114/31-01-2023 (ΑΔΑ: 94ΦΕΟΞΛΔ-Κ3Χ) απόφαση του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. (ΑΠ  5/30-01-2023) παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης των υποψηφίων της υπ’  αρ. πρωτ. 14377/20-01-2023 (ΑΔΑ: ΡΔΛΚΟΞΛΔ-6ΩΟ)

Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος  εγγραφής σε μητρώο Εμπειρογνωμόνων

α) «Συντονιστών»,

β) «Εποπτών» και

γ)  «Εισηγητών/Αξιολογητών» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την υποστήριξη του  Υποέργου 1 «Μετασχηματισμός και εμπλουτισμός του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για  την προσχολική και σχολική εκπαίδευση» του Έργου με τίτλο: «Sub.1 Μετασχηματισμός των  συμβατικών προγραμμάτων σπουδών και του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε ανοιχτού κώδικα,  διαδραστικά ψηφιακά περιβάλλοντα, προσπελάσιμα από όλους με ενσωματωμένη τεχνητή  νοημοσύνη, πρόβλεψη για δυναμική αναβάθμιση και δυνατότητες για ανάπτυξη συνεργειών με  κοινότητες εκπαιδευτικών/ Development of Digital Content in Schools» (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5174140 στο  Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας), στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και  Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration  EU έως την Παρασκευή 10-02-2023 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση και για υποβολή αιτήσεων εδώ