Την άμεση σύγκληση της επιτροπής εκτίμησης σεισμικού κινδύνου ζήτησε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος μετά τον σεισμό που καταγράφηκε στην κεντρική Εύβοια.
Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 9 χλμ. ανατολικά των Ψαχνών και η εστία του δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε ενεργοποιηθεί τον προηγούμενο μήνα στη νότια Εύβοια. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ακόμη πως η ίδια περιοχή είχε ενεργοποιηθεί και το 2003.
«Πρόκειται για σημαντικό μέγεθος κοντά σε μεγάλο αστικό κέντρο όπως η Χαλκίδα. Γι ‘ αυτό πρέπει να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου» ανέφερε προσθέτοντας πως ο σεισμός έγινε πολύ εντονα αισθητος σε Αττική και Εύβοια.
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












