Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου θα απολογηθεί τελικά ο 27χρονος, φερόμενος ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» μετά τη νέα προθεσμία που πηρε.
Μεταξύ άλλων η οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για την επιθεση στα γραφεία της Real Group τον περασμένο Ιούλιο.
Ο 27χρονος κατηγορείται για:
- Εγκληματική οργάνωση
- Έκρηξη κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο
- Εμπρησμός από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, και σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος
- Κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών
- Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας μεγάλης αξίας
- Παράνομη κατοχή όπλων
- Άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.
naftemporiki.gr
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












