Skip to main content

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 21/12 η απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ / INTIME NEWS

Η ανακρίτρια έκανε δεκτά τα αιτήματα που κατέθεσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης για να κληθούν να καταθέσουν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές, αλλά και για ακυρότητα της προδικασίας.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα απολογηθεί τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε. Η ανακρίτρια έκανε δεκτά τα αιτήματα που κατέθεσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης για να κληθούν να καταθέσουν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές, αλλά και για ακυρότητα της προδικασίας. Το τελευταίο αυτό αίτημα  θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, λέγοντας οτι το πόρισμα αυτό ήταν προσυνεννοημένο και ζητεί να εξεταστούν κατ’ αντιπαρασταση με συγκεκριμένους ιατροδικαστές.

Συγκεκριμένα ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων οι: Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Φώτιος Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής.

Επιπλέον ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλόγρηας, Χρήστος Ευτυχιάδης αλλά και να εξετασθούν για πρώτη φορά οι Χαρά Σπηλιοπούλου Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Ακόμη κατέθεσε αίτημα προκειμένου να κληθεί για κατάθεση ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης ο οποίος και έχει κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή κατ’ εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας. Ακόμη ζήτησε να κληθεί και η παθολογοανατόμος κ. Αντιγόνη Μητσέλου.

naftemporiki.gr