Skip to main content

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της «Real News»

Intime News/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο που στεγάζει την εφημερίδα Real News και τον Real FM, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το πρωί της Τρίτης.

Η επίθεση στα γραφεία του ομίλου Real Group, στη λεωφόρο Κηφισίας, είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, και είχε αναλάβει την ευθύνη η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας».

Την είδηση έκανε γνωστή σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης», έγραψε.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι από το πρωί της Τρίτης ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης,  η σύλληψη του δράστη έγινε στη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, που είχε στόχο την αναζήτηση και σύλληψη ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε εμπρηστικές επιθέσεις.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο συλληφθείς είναι 27χρονος ημεδαπός.