Skip to main content

5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Εισβολή στο ράφι κάνει τον Απρίλιο το «πολεμικό» κύμα ανατιμήσεων

Σαν… ψέμα φέρνει ο Απρίλης νέες ανατιμήσεις στο ράφι, καθώς οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία σε βασικές πρώτες ύλες, με αιχμή τα σιτηρά αλλά και το φυσικό αέριο, δεν έχουν περάσει ακόμα στο καλάθι της νοικοκυράς.

 

Νέες αεροπορικές επιδρομές – Στην Τουρκία οι διαπραγματεύσεις

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στην Τουρκία, με τον Ζελένσκι να προτίθεται να συζητήσει για «καθεστώς ουδετερότητας». Αναφορές για νέα αεροπορικά πλήγματα της Ρωσίας σε αρκετές πόλεις το βράδυ της Κυριακής.

 

Σφίγγει ο κλοιός του SSM για τις ελληνικές τράπεζες

Παρά τα καθησυχαστικά διηγήματα εκ μέρους όλων για τις περιορισμένες συνέπειες της κρίσης κανένας δεν μπορεί με ακρίβεια να υπολογίσει τις συνέπειες αυτές αν στον ρωσοουκρανικό πόλεμο δεν μπει η πολυπόθητη διεθνώς τελεία, αν δηλαδή η κατάσταση αυτή δεν τερματιστεί.

Ο Ισπανός «Δον Κιχώτης» νικητής στη σύνοδο της ΕΕ για την ενέργεια

Ένα σχέδιο «Μάρσαλ» για την ενέργεια στην Ευρώπη; Μνήμες από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο ξύπνησε η ανακοίνωση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προμηθεύσουν την Ευρώπη με 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) μέχρι το τέλος του χρόνου και με 50 δισεκατομμύρια ως το 2030.Με το αζημίωτο, βέβαια…

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι που μας ξύπνησε!

Ήταν ή δεν ήταν στημένο το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ;  Σταρ τέτοιου βεληνεκούς δε σταματούν την υποκριτική όταν κλείνουν οι κάμερες. Και το προβάρισμα φαινόταν. Διαβάστε εδώ τους νικητές τους βραδιάς.