Skip to main content

Νέοι έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξέλιξη βρίσκονται νέοι έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην περιοχή της Αττικής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των ελέγχων. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογοι έλεγχοι έγιναν και την περασμένη εβδομάδα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου εξήγγειλε πρωτοβουλίες σε τρεις κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των φαινομένων οπαδικής βίας.

α) Μεγαλύτερη αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου σε ό,τι αφορά τη λειτουργία λεσχών φιλάθλων και των παραρτημάτων τους, αλλά και του ρόλο και των πραγματικών ευθυνών των ΠΑΕ στη λειτουργία αυτή

β) Αναγκαίες προσαρμογές του Ποινικού Κώδικα 

γ) Εντατικοποίηση των ελέγχων από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.