Skip to main content

Ντ. Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Π. Καμμένος για ΠτΔ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το βράδυ της Κυριακής, πριν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης γνωστοποιήσει ότι η ανακοίνωση του υποψήφιου Προέδρου θα γίνει την Τρίτη από τον Πρωθυπουργό.

«Δεν το διαψεύδω, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνω», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος στο ΑΜΠΕ, ερωτηθείς για την πληροφορία ότι ο κ. Καμμένος πρότεινε την κ. Μπακογιάννη.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.