Skip to main content

Δύο Έλληνες ευθύνονται για το κλείσιμο του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης την Τετάρτη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο Έλληνες επιχειρηματίες ευθύνονται, σύμφωνα με το Assossiated Press, για το κλείσιμο του τέρμιναλ στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης την Τετάρτη. 

Μάλιστα, δικαστήριο της Δανίας τους καταδίκασε σε 13 ημέρες φυλάκιση, επειδή λόγω των ενεργειών τους σήμανε άσκοπα συναγερμός. Πάντως, οι δύο καταδικασθέντες δήλωσαν αθώοι. 

Ο εισαγγελέας Έρικ Χελμ έκανε γνωστό πως μια υπάλληλος στο check in τους άκουσε να λένε «υπάρχει βόμβα στην τσάντα» και επίσης ο ένας είπε στον άλλο πως είναι καταζητούμενος για τις επιθέσεις στο Παρίσι. 

Η εκκένωση του τερματικού σταθμού προκάλεσε καθυστερήσεις 58 πτήσεων. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.