Skip to main content

Την Τετάρτη αποφασίζουν για τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Β. Ελλάδας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε γενικές συνελεύσεις την Τετάρτη στα μπλόκα θα καθορίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους οι αγρότες της Β. Ελλάδας, οι οποίοι συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Μόσχος επεσήμανε ότι «θα περιμένουμε αύριο τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν συνάδελφοί μας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και σε γενικές συνελεύσεις μας στη συνέχεια θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας σε επίπεδο κινητοποιήσεων».

Σύμφωνα με τον κ. Μόσχο, συνολικά 68 λεωφορεία έφτασαν στην Αθήνα απ’ όλη την Ελλάδα για συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Τρίτης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.