Στις 11 σήμερα το πρωί θα συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφορικά με τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας στην Ελλάδα σημείωσαν ότι όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο ενημερωθεί επισήμως για τις προθέσεις της κυβέρνησης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα τις θέσει υπ όψιν της Αγίας και Ιεράς Συνόδου που συνεδριάζει στις 27 Νοεμβρίου προκειμένου να τις αξιολογήσει και να τοποθετηθεί επ’ αυτών.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












