Skip to main content

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Σε απεργία καλεί η ΟΙΥΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ανοιχτά μπορούν να είναι αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα, με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), ωστόσο, να προκηρύσσει 24ωρη απεργία για την ίδια ημέρα.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο 11:00 – 18:00, αν και κατά τις ισχύουσες διατάξεις τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή αυτή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).

Ωστόσο, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) κάλεσε τους εργαζόμενους, τα σωματεία εργαζομένων «και όλους όσοι εναντιώνονται στην κατάργηση της Κυριακής αργία», να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προκηρύξει για αύριο Κυριακή στις 11.00 π.μ. στο Σύνταγμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.