Skip to main content

Δήμαρχος Λάρισας: Υπόμνημα στην αντεισαγγελέα για την άρνηση επανελέγχου των συμβάσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με υπόμνημα που απέστειλε στην αντεισαγγελέα εφετών ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν συναίνεσε στο ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων των εργαζομένων στον δήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο του υπομνήματος που ο κ. Καλογιάννης απέστειλε στην αντεισαγγελέα εφετών Λάρισας Σοφία Αποστολάκη, αρνείται ότι η απόφασή του συνιστά απείθεια και παράβαση καθήκοντος και υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε δόλος, ούτε πρόθεση να καλύψει κανένα ή να βλάψει τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Τονίζει δε, ότι η απόφασή του είχε μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του δήμου και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και των πολιτών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καλογιάννης, συγκαταλέγεται μεταξύ των πέντε δημάρχων που αρνήθηκαν να προβούν σε επανελέγχους γεγονός που οδήγησε σε παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.