Skip to main content

Συνάντηση Π. Καμμένου με τον διοικητή του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα στο ΓΕΣ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο διοικητής του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη (CG USAREUR), αντιστράτηγο Κρίστοφερ Κάβολι.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, ο Αμερικανός αντιστράτηγος είχε επίσης συνάντηση με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιτελείου, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας σε θέματα Εκπαίδευσης και Ασκήσεων (π.χ. μέσω της διασύνδεσης των Κέντρων Προσομείωσης), η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων και η ενίσχυση της διαλειτουργικότητας στο πεδίο επιχειρήσεων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.