Skip to main content

Προανακριτική: Τους αντικαταστάτες των Π. Πολάκη – Δ. Τζανακόπουλου θα κληθεί να ορίσει ο Αλ. Τσίπρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιστολή με την οποία ενημερώνει για τη χθεσινή απόφαση της Προανακριτικής αναφορικά με την εξαίρεση των κ. Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου, απέστειλε ο πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, Ιωάννης Μπούγας, στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Εντός της ημέρας ο πρόεδρος της Βουλής θα ζητήσει, με επιστολή του, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να ορίσει τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα αντικαταστήσουν τον κ. Πολάκη και τον κ. Τζανακόπουλο στις εργασίες της Επιτροπής.

Καθώς, με βάση τις πρόνοιες του Κανονισμού της Βουλής, απαιτούνται τρεις ημέρες προκειμένου να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, συνεδρίαση της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης που είχε ως αντικείμενο την εξέταση του Κωνσταντίνου Φρουζή θα μετακινηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για την προσεχή Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να απαντήσει εγγράφως ποιους βουλευτές ορίζει να εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις συνεδριάσεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.