Skip to main content

Φ. Γεννηματά: Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου έχει τελειώσει

Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου έχει τελειώσει οριστικά, αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και επισημαίνει πως όσοι προέβλεπαν την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε μια κρίσιμη, δύσκολη και πολωτική εκλογική αναμέτρηση, που κάποιοι σκηνοθέτησαν ως παρτίδα για δύο, όχι μόνο άντεξε αλλά σημείωσε και σημαντική άνοδο και σε ποσοστό και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε αντίθεση με όλα τα άλλα κόμματα της προηγούμενης Βουλής», τονίζει η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της στο altsantiri.gr.

«Όσοι προέβλεπαν την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου έχει τελειώσει οριστικά», τονίζει.

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά επιμένει στην ανάγκη συνεργασιών, λέγοντας πως «κανένας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα τόσο οξυμένα προβλήματα του τόπου». Όπως σημειώνει, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα την ευθύνη να διασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Με εθνική γραμμή για βιώσιμες λύσεις, με οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια και την αμετάκλητη απομάκρυνση του κινδύνου ενός Grexit».

Ασκεί, μάλιστα κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως «επέλεξε ξανά την περιχαράκωση του σε μια ισχνή κομματική πλειοψηφία και σε συνεργασία με τους αγαπητούς του ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ, όπως και κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο».