Skip to main content

Ν.Δ.: Ο Ευ. Μεϊμαράκης έδειξε πως θα κερδίσει τις εκλογές

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα και έδειξε πως θα κερδίσει τις εκλογές και θα είναι πρωθυπουργός», τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κύκλοι της Συγγρού, αποτιμώντας τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή στη ΔΕΘ ο κ. Μεϊμαράκης.

Τα σημεία της συνέντευξης Τύπου στα οποία επικεντρώνεται η Ν.Δ., είναι η εκτίμηση του κ. Μεϊμαράκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε διάσπαση και πως, αν ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές, αλλά και η εκτίμηση ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα με μέτρα – ουρά.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, ο κ. Τσίπρας δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει στη Ν.Δ. και δεν έχει απαντήσει με ποιους θα κυβερνήσει, ενώ επέκριναν τον κ. Τσίπρα ότι υιοθετεί και υποκινεί τις επιθέσεις του κ. Καμμένου.

Συνεχίζοντας, σημείωσαν ότι ο ίδιος με την πολιτική του αφαίρεσε το δικαίωμα της χώρας να διαπραγματευτεί το χρέος.

Οι κύκλοι της Ν.Δ. τόνισαν πως ο κ. Μεϊμαράκης δεσμεύτηκε για καλύτερους όρους του μνημονίου, φέρνοντας για παράδειγμα τους αγρότες, και ξεκαθάρισε πως θα δημιουργηθούν άμεσα οι προϋποθέσεις για να περιοριστούν οι αδικίες στο συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό.

Πηγή: ΑΜΠΕ