Skip to main content

Συνάντηση του Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Μάλτας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον ομόλογό του από τη Μάλτα, Εβαρίστ Μπαρτόλο, θα συναντηθεί τη Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Οι συζητήσεις αναμένεται να εστιάσουν σε ζητήματα διμερούς, ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, εν όψει και των κρίσιμων συζητήσεων και αποφάσεων που αναμένονται στο πλαίσιο της ΕΕ.

Θα συζητηθούν επίσης η κατάσταση στη Λιβύη και το μεταναστευτικό. 

Με το πέρας των συνομιλιών, θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών για τη συνεργασία στον τομέα της διπλωματικής εκπαίδευσης.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.