Skip to main content

Συνάντηση των δυνάμεων της Αριστεράς προτείνει ο Μ. Γλέζος

Τη συνάντηση όλων των πολιτικών δυνάμεων της Αριστεράς πρότεινε ο Μανώλης Γλέζος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Δεν πρόκειται να μείνω ανενεργός» τόνισε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας έκκληση να αποφευχθούν οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε την ιστορία της Ελλάδας, την ιστορία της Αριστεράς, την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γλέζος εξέφρασε την εκτίμηση ότι  δεν υπάρχει περιθώριο για μετεκλογκές συνεργασίες, «εκτός αν αναιρέσει και κάνει αυτοκριτική η κυβέρνηση Μαξίμου. «Εγώ έχω μία ευπιστία στους ανθρώπους αποδεδειγμένη, την έχω πληρώσει βέβαια. Αν πρόκειται να σωθεί η χώρα, γιατί όχι; Να την ξαναπληρώσω» διευκρίνισε.

Σχετικά με τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλη λύση, υπάρχει το ευρώ και η Ε.Ε.». «Δεν χαρίζουμε την Ευρώπη στους άλλους, είναι δημιούργημα μας όχι μονάχα λεκτικά, μορφολογικά, αλλά και νοηματικά» έσπευσε να συμπληρώσει.

Πηγή: ΑΜΠΕ