Skip to main content

Σύσκεψη για την οδική ασφάλεια στην Κρήτη συγκαλεί ο Κυρ. Μητσοτάκης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σύσκεψη για την οδική συμπεριφορά στην Κρήτη και τις υποδομές με έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού (ΒΟΑΚ) συγκαλεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του ΕΚΑΒ, εργαζόμενοι και  επιχειρηματίες του νησιού, εθελοντικές ομάδες διάσωσης και πρόληψης, αθλητικοί σύλλογοι, καθώς και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, θα παρουσιαστεί το σχέδιο «Προσέχω» της Νέας Δημοκρατίας για την οδική ασφάλεια, ενώ θα τεθεί στο επίκεντρο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΒΟΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, πριν λίγες ημέρες, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είχε επισημάνει την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των τροχαίων στην Κρήτη. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.