Συνεδριάζει την Κυριακή στις 11.00 υπό την προεδρία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για την εκλογή νέων οργάνων του Κινήματος (Γραμματέας ΚΠΕ, Πολιτικό Συμβούλιο, Γραμματείς Τομέων).
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Σε επιστολή του προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκφράζει την αγωνία του ότι «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επιθυμούν να εκμεταλλευθούν τη στήριξη της αντιπολίτευσης όχι προς όφελος της χώρας, αλλά αποκλειστικά για το στενόμυαλο μικροκομματικό τους όφελος».
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζητάει την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών και την αποσαφήνιση της στρατηγικής της παράταξης από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












