Skip to main content

Γ. Βαρουφάκης: Η ΤτΕ να μην κάνει σχόλια για το κυβερνητικό έργο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παραίνεση στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος να μην κάνει σχόλια για το κυβερνητικό έργο, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας σε ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου.

«Το υπουργείο Οικονομικών θεσμικά σέβεται την ανεξαρτησία της ΤτΕ. Θα κάνω όμως μία παρατήρηση: η ανεξαρτησία λειτουργεί και από τις δύο κατευθύνσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την παραβιάσω την ανεξαρτησία της ΤτΕ και να σχολιάσω τον τρόπο που κάνει το έργο της. Αλλά θα έπρεπε και η ΤτΕ να σεβαστεί την ανεξαρτησία της και να μην παρεμβαίνει με σχόλια για το κυβερνητικό έργο», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.