Skip to main content

Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητικές πηγές: Οι μάσκες έπεσαν – Όσο για τις απειλές, ας γνωρίζετε ότι στη Δημοκρατική Παράταξη δεν σας παίρνει

(ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)

Δριμύ κατηγορώ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Πήρε στο Μέγαρο Μαξίμου κοντά 7 ώρες για να τοποθετηθεί για όσα πρωτοφανή συνέβησαν σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, απαντώντας σε σχόλιο κυβερνητικών πηγών.

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κύριοι και κυρίες του Μαξίμου:

Για ποιον λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής ανέβαλε την ψηφοφορία για την πλήρωση της θέσης της επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα;

Έχετε απάντηση;

Χρειάζεστε άλλες 7 ώρες… να το μελετήσετε το θέμα;».

«Οι μάσκες έπεσαν»

Και προσθέτει: «Σήμερα αποκαλύφθηκαν ξανά  μέρα -μεσημέρι η φαυλότητα και οι αντιθεσμικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.Οι μάσκες έπεσαν. Δεν έχει κανένας πολίτης πια αμφιβολία για την παρακμή στην οποία έχετε οδηγήσει τους θεσμούς».

«Όσο για τις απειλές, ας γνωρίζετε ότι στη Δημοκρατική Παράταξη δεν σας παίρνει!», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.