Skip to main content

Ν. Κακλαμάνης: Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο – Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια της Βουλής

Φωτ. Δ.Τ./ ΒΟΥΛΗ/ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ

«Η Βουλή των Ελλήνων, δια του Προέδρου της, τιμά και φέτος την εξέγερση των φοιτητών και όχι μόνο, οι οποίοι, πριν πολλά χρόνια, αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία και την ελευθερία ενάντια στη χούντα»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης σήμερα το πρωί, στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Ο κ. Κακλαμάνης υποκλίθηκε στο μνημείο και αμέσως μετά δήλωσε: «Η Βουλή των Ελλήνων, δια του Προέδρου της, τιμά και φέτος την εξέγερση των φοιτητών και όχι μόνο, οι οποίοι, πριν πολλά χρόνια, αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία και την ελευθερία ενάντια στη χούντα».

Φωτ. Δ.Τ./ ΒΟΥΛΗ/ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ
Φωτ. Δ.Τ./ ΒΟΥΛΗ/ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ

Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια της Βουλής

Θα ακολουθήσει, στις 12.00, στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορά στην Επέτειο της 17ης Νοεμβρίου και αμέσως μετά θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των Αγωνιστών και Θυμάτων της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.