Skip to main content

Ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ομόφωνα η εκλογή του - Αντιπρόεδρος η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Φώτης Κουβέλης εκλέχτηκε πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου με τη νέα του σύνθεση.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Κουμουνδούρου: «Συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025 η νέα Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ομόφωνα εκλέχτηκαν Πρόεδρος ο Φώτης Κουβέλης και Αντιπρόεδρος η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη».

Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποτελείται από 15 μέλη και εκτός από τους προαναφερθέντες έχουν εκλεγεί σε αυτή οι: Νεκταρία Αγγελάκη, Γιώργος Ακριώτης, Κώστας Ζώρας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Γιάννης Καστρινάκης, Χρυσούλα Κατσαβριά, Κυριακή Κουντούρη, Σπύρος Λάππας, Στέλιος Παππάς, Αμαλία Πορτάλιου, Ελένη Σακισλή, Φώτης Σαραντόπουλος, Αλέξης Χριστόπουλος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.