Skip to main content

Αξιολόγηση… υπάρχει: Ο πρωθυπουργός έκανε εξαγγελία στη Βουλή και το ΥΠΕΣ έστελνε εγκύκλιο

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Εκτός αν πίσω από τη συνταγματική κατοχύρωση κρύβεται κάτι άλλο, μόνιμα μεγάλο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ημέρα που από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι στην επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει να κατοχυρωθεί συνταγματικά η αξιολόγηση στο Δημόσιο, το ΥΠΕΣ απέστειλε στους αρμόδιους φορείς εγκύκλιο για τη διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2024.

Γιατί φυσικά υπάρχει η αξιολόγηση, υπάρχει ο Νόμος 4940/2022, κωδικοποιημένος με τον 5162/2024 (Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης, ρυθμίσεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα και άλλες διατάξεις).

Yπάρχουν και πολλές περικοκλάδες και επικοινωνιακές φανφάρες. Εκτός αν πίσω από τη συνταγματική κατοχύρωση κρύβεται κάτι άλλο, μόνιμα μεγάλο. Πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι ο σταθμάρχης Λάρισας συμβασιούχος ήταν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.