Skip to main content

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον βασιλιά της Ιορδανίας και τον Εμίρη του Κατάρ για τις εξελίξεις στη Συρία

EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Το μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού προς τους δύο ηγέτες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ Β΄ και τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Ταμίν μπιν Χαμάντ Αλ Τανί.

Κατά τη διάρκειά τους συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Συρία. Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την ενότητα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Συρίας και υπογράμμισε την ανάγκη προστασίας όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων στη Συρία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.