Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκαν σήμερα να ψηφίσουν επί της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τις 10:00 έως τις 13:00. Και σε μία τόσο κρίσιμη ψηφοφορία για το μέλλον του κόμματος δεν χωρούν…λάθη.
Αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι για τη διαδικασία και θέλησαν να τοποθετήσουν ένα διευκρινιστικό σημείωμα πάνω στην κάλπη.
Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής πήραν στα χέρια τους ένα ψηφοδέλτιο με 3 επιλογές: Υπέρ, Κατά και Λευκό.

Πάνω στη κάλπη υπήρχε σημείωμα που διευκρίνιζε ότι το Υπέρ είναι υπέρ της πρότασης μομφής και το Κατά είναι κατά της μομφής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












