Skip to main content

Γ. Τσίπρας για Στ. Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε θαύματα – Επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Ν.Δ. η υποψηφιότητα Μπελέρη

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη - Το 'πατρίς – θρησκεία – οικογένεια παραπέμπει στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας»

«Η Αριστερά δεν είχε ποτέ θαύματα στον πολιτικό της λόγο, αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί αναφορών του Στέφανου Κασσελάκη για σταυρό από λάδι που εμφανίστηκε στην κολυμπήθρα κατά τη βάπτισή του.

«Κάθε ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλά για τέτοια θέματα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως αυτή η αναφορά για «θαύματα» ήταν για τον ίδιο σοκαριστική. «Εμένα μου ήταν σοκαριστικό» είπε, ενώ ερωτηθείς γιατί το είπε αυτό ο κ. Κασσελάκης, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη» και πρόσθεσε πως «το ‘πατρίς – Θρησκεία – Οικογένειαπ παραπέμπει στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας».

Βολές Ανδρουλάκη για «ψηφοθηρία» Μητσοτάκη και «κολυμβήθρα» Κασσελάκη

Παράλληλα εξαπέλυσε βολές κατά της Ν.Δ. για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη. «Η δημοκρατία που συμβολίζει ο Μπελέρης είναι κάτι πολύ συζητήσιμο σε σχέση με το παρελθόν του (…) Αυτά που γίνονται με τον Μπελέρη είναι επικοινωνιακού τύπου, απευθύνονται κυρίως σε κάποιο ακροδεξιό ακροατήριο» είπε.

Σημείωσε ακόμη πως ο κ. Μπελέρης «έχει ένα παρελθόν που είναι υπό συζήτηση και υπό εξέταση».