Skip to main content

Κ. Μπατζελή στο Naftemporiki TV: Παραμένει μονόδρομος η δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ

Πηγή: Naftemporiki TV

«Η ζωή του κ. Κασσελάκη είναι το lifestyle και η επικοινωνία - Ουσιαστικός αντίπαλός μας η Ν.Δ.»

Για τον πήχη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και για τις δημοσκοπήσεις, μίλησε στην εκπομπή «Rush Hour», η Κατερίνα Μπατζελή, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Συγκεκριμένα η κ. Μπατζελή σχολίασε σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις πως «άλλο είναι οι δημοσκοπήσεις, άλλο η κάλπη και σε εθνικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό και γενικότερα για δύο βασικούς λόγους, πρώτον διότι οι πολίτες πλέον δεν εκφράζονται και δεύτερον όταν εκφραστούν από τη στήλη του κανένα, δεν γνωρίζουμε ακόμα τα κοινωνικά και πολιτικά αντανακλαστικά των πολιτών, άρα εμείς κρατάμε μια δέσμευση ότι εκεί που θα μετρηθούμε θα είναι η κάλπη».

Στη συνέχεια της συνέντευξης η κ. Μπατζελή, μετά από σχετική ερώτηση της Νικόλ Λειβαδάρη, ανέφερε πως «παραμένει μονόδρομος η δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ και νομίζω με μεγάλη σαφήνεια και ο κ. Ανδρουλάκης χθες σε μια συνέντευξή του είπε ότι εμείς θέλουμε να είμαστε δεύτεροι, γιατί αν δεν είμαστε δεύτεροι, πρόκειται για ήττα, όχι τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο της δυνατότητας να συγκροτηθεί συντεταγμένα, πολιτειακά και θεσμικά ένα μέτωπο κέντρου και κεντροαριστεράς ως ουσιαστική εναλλακτική λύση σε αυτή την πολιτική του κ. Μητσοτάκη».

Μιλώντας για τις διαφορές του κ. Κασσελάκη από τον κ. Ανδρουλάκη, η κ. Μπατζελή τόνισε πως «πρόκειται για δυο ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς». «Μιλάμε για έναν κ. Κασσελάκη όπου η ζωή του είναι το lifestyle και η επικοινωνία που την κάνει εξαιρετικά ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως πρόεδρος της αντιπολίτευσης», και «από την άλλη μεριά έχουμε έναν παραδοσιακό πολιτικό, τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη, που θέλει να βάλει την πολιτική στη ζωή μας και όχι την επικοινωνία».

«Ουσιαστικός αντίπαλός μας η Ν.Δ.»

«Εμείς λέμε ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αντίπαλός μας ουσιαστικός, οικονομικός, πολιτικός είναι η Νέα Δημοκρατία». Ανέφερε τέλος για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως «είναι συλλογικά κόμματα, είναι κόμματα που έχουν όργανα εκλεγμένα και έχουν πολιτικά στελέχη που μπορούν να συμβάλουν στο διάλογο». «Νομίζω ότι μπροστά στην επίτευξη του στόχου για τις εθνικές εκλογές, της κυβερνησιμότητας και της αλλαγής του παραγωγικού και οικονομικού μοντέλου, να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί λύση» κατέληξε.