Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τίθεται, μετά από απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν .
«Ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και «για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει φτάσει στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του Μπαράν Μπουρχάν για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











