Αμετακίνητη από τις αρχικές της δηλώσεις, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, απάντησε στο εξώδικο που της απέστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, σημειώνει πως «εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται».
Και καταλήγει: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει».
Η εξώδικη δήλωση
Υπενθυμίζεται ότι στην εξώδικη δήλωσή της η σύζυγος του πρωθυπουργού απάντησε σε κάθε σημείο των αναρτήσεων της κ. Ακρίτα, με λεπτομέρειες και αποδεικτικά στοιχεία.
Ανέφερε μάλιστα ότι η επίθεση που υπέστη από την κ. Ακρίτα είχε προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα, με τα σχόλιά της να τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία, αλλά και ως γυναίκα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











