Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Η συζήτηση στη Βουλή έδωσε πολλές απαντήσεις

Φωτ. ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την αλήθεια για τα Τέμπη»

Η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή έδωσε πολλές απαντήσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την αλήθεια για τα Τέμπη και να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τη διαστρέβλωση της κομματικής δημαγωγίας» τόνισε, κάνοντας λόγο για υποκρισία των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Μίλησα με ειλικρίνεια»

«Προσωπικά μίλησα με ειλικρίνεια, από καρδιάς. Είναι σημαντικό να κυριαρχεί η ουσία και όχι οι εντυπώσεις, η λογική αλλά και το συναίσθημα. Η διαδικασία αυτή πιστεύω ότι ήταν αναγκαία» σημείωσε και κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι διαγκωνίζονται σε τοξικότητα, αλλά και ότι «ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους, αμφισβητώντας το σημαντικότερο κεκτημένο της μεταπολίτευσης, τις δίκαιες και ελεύθερες εκλογές».

«Δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον»

«Δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον, ο καθένας στον ρόλο του» σημείωσε, ενώ τόνισε ότι αναδεικνύεται η βαρύτητα των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ.

naftemporiki.gr