Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα με δύο αποδέκτες από τον Κασσελάκη – «Όταν επιμένεις, πετυχαίνεις»

Dimitris Kapantais / SOOC

Ανάρτηση με αφορμή την εγκατάσταση και λειτουργία των κλιματιστικών που είχε δωρίσει στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας

Θα μπορούσε να περιέχει διπλό «μήνυμα».  «Όταν επιμένεις, πετυχαίνεις», σημειώνει  ο Στέφανος Κασσελάκης  με ανάρτησή του, αναφερόμενος στην τοποθέτηση και λειτουργία των κλιματιστικών, τα οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δωρίσει στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στην Καλλιθέα .

Συγκεκριμένα γράφει: «όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας». Παράλληλα δημοσιοποιεί και την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

Ωστόσο, η ατάκα Κασσελάκη, θα μπορούσε να θεωρηθεί και μήνυμα προς την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, η οποία συνεδριάζει αργότερα σήμερα, εν μέσω έντονων αμφισβητήσεων των πρακτικών του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και της ίδιας της αρχηγίας του, που έχουν προκαλέσει νέο -εξαιρετικά σοβαρό- επεισόδιο εσωστρέφειας.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε τεντωμένο σχοινί η νέα συνεδρίαση της Π.Γ. – Το χρονικό της σύγκρουσης και τα σενάρια

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν ερωτηματικά αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το παρών στην ΠΓ, η οποία θα συνεδριάσει   στις 19:00.

Όπως έγινε γνωστό,  ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θα πάει στην Ομόνοια στις 17:30 όπου θα βρίσκονται τα τρακτέρ που θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.