Skip to main content

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται – Χτυπήματα κάτω από την μέση από τον Π. Πολάκη

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Θεωρώ ότι είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση» είπε για τις βολές που δέχθηκε από τον Π. Πολάκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το πνεύμα που έχει κυριαρχήσει, διαλύεται, είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών» δήλωσε η Σία Αναγνωστοπούλου, την επομένη της συνδιάσκεψης της ομάδας Αχτσιόγλου και πρόσθεσε πως «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι μετά τη χθεσινή πολύωρη συνδιάσκεψη η κ. Αναγνωστοπούλου σημείωσε πως δεν έχει βγει κάποια απόφαση την οποία μπορεί να κοινοποιήσει.
«Μετά την Κεντρική Επιτροπή και σε ό,τι με αφορά και τις προσπάθειες ενότητας που έχω κάνει, υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός. Έχει χυθεί απίστευτη τοξικότητα, από όλες τις πλευρές, εκτός από την ομάδα Αχτσιόγλου. Η ομάδα αυτή έχει υποστεί του κόσμου τις επιθέσεις και κανείς δε βγήκε να πει κάτι. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο» σημείωσε.
Ερωτηθείσα για το αν η ομάδα Αχτσιόγλου θα αποχωρήσει για να δημιουργήσει κάτι νέο, απάντησε πως «αυτές είναι οι αποφάσεις που δεν παίρνω μόνη μου. Η προσωπική μου γνώμη και η προσπάθειά μου, δεν ελήφθη καθόλου υπόψη από την ηγετική ομάδα. Και επαναλαμβάνω ότι, η ομάδα Αχτσιόγλου δεν βγήκε με καμία δήλωση εμπρηστική προς κανέναν».
Αναφερόμενη στην αντιπαράθεσή της με τον Παύλο Πολάκη η κ. Αναγνωστοπούλου δήλωσε: «Εγώ, ό,τι προσπάθεια να κάνω βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης». Ερωτηθείσα αν της τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την κόντρα που ξέσπασε, δεν το διέψευσε, είπε ωστόσο πως, «όταν υπάρχει δημόσια δήλωση κάποιου στελέχους, η απάντηση είναι δημόσια. Τα ιδιωτικά τηλέφωνα εμένα δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι, είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση».
Εκανε εκ νέου λόγο για «χτύπημα τοξικότητας» και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς να εκλάβω όταν γίνεται ένα τέτοιο χτύπημα μία μέρα πριν από τη διάσκεψη».