Skip to main content

Δ. Βίτσας στο NaftemporikiTV: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι άσχετος με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν μπορώ να είμαι σε ένα κόμμα το οποίο προτείνει ως λύση το να αγοράζονται ή να δίνονται μετοχές στους εργαζόμενους»

«Η πολιτική η οποία εκφωνεί ο κύριος Κασελάκης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑϊκή πολιτική. Είναι μία πολιτική που σήμερα εκφωνείται από την υπερδεξιά σοσιαλδημοκρατία. Με λυπεί το γεγονός της ποιότητας της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής» τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας στην εκπομπή On Politics και στον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι άσχετος με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά. «Τη μία μέρα εκφωνούσε μία πολιτική, εμείς κάναμε κριτική ότι αυτά δεν μπορεί να τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα έλεγε μία πολιτική η οποία θα έλεγε κάποιος ότι είναι ΣΥΡΙΖΑϊκή. Μία πολιτική αχταρμάς» επισήμανε ο Δημήτρης Βίτσας.

«Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε ένα κόμμα το οποίο προτείνει ως λύση το να αγοράζονται ή να δίνονται μετοχές στους εργαζόμενους».

. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος μίλησε για «ένα κόμμα το οποίο θα έχει τα βασικά χαρακτηριστικά της ριζοσπαστικής αριστεράς και της οικολογίας. Πρέπει να είμαστε σε μία συζήτηση και με τους συντρόφους που έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρώτο και το βασικό είναι να διαμορφώσουμε έναν πολιτικό Χώρο. Είμαστε έμπειροι» δήλωσε ο Δ. Βίτσας