Skip to main content

Πολάκης κατά Τσακαλώτου: «Θα βγουν πολλά στην επιφάνεια και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός»

Ανάρτηση με βολές κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά το «διαζύγιο» της Ομπρέλας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του πρώτου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την επισημοποίηση του «διαζυγίου» της «Ομπρέλας» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Πολάκης διατυπώνει επικρίσεις για τα πεπραγμένα του Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά τη θητεία του στο ΥΠΟΙΚ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολιάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής αποχώρησης του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το κόμμα σημειώνει πως «τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός)».

«Όταν κάποιοι το λέγανε από χρόνια αλλά και στις προεκλογικές ομιλίες πως το ‘μαξιλάρι’ θα μπορούσε και έπρεπε να είναι πολύ μικρότερο ήμασταν εκτός γραμμής! Όταν κάποιοι έβγαζαν στη φόρα το Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Νοβάρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε όπως όφειλε η Τράπεζα της Ελλάδας, ο Τσακαλώτος τον ξαναπρότεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας! Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός)» γράφει ειδικότερα στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

Τι ανέφερε στην επιστολή αποχώρησής του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Σημειώνεται ότι με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Τσακαλώτος ενημέρωνε για την αποχώρησή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέροντας τα εξής: «Αγαπητέ Πρόεδρε, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Όπως διαβάζουμε στο Bhagavad-Gita είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την υπόθεση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

naftemporiki.gr