Skip to main content

Στ. Κασσελάκης για υποκλοπές: Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ

Μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστο Ράμμο.

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως θα κάνει δηλώσεις αργότερα, έπειτα και από τις υπόλοιπες συναντήσεις που έχει σήμερα.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα» ανέφερε.

Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συναντιέται με το πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο και αργότερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, στη Βουλή.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους κατά της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το ζήτημα των υποκλοπών.

ΣΥΡΙΖΑ: Εντείνει το «πρέσινγκ» για τις υποκλοπές – «Τα στόματα θα ανοίξουν, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν»

Η Κουμουνδούρου εγκαλεί τον πρωθυπουργό ότι «επιδιώκει τη συσκότιση της υπόθεσης αρνουμένος να δώσει την προβλεπόμενη εκ του νόμου έγκριση για να μιλήσουν τα στελέχη της ΕΥΠ, αλλά και στοχοποιώντας επανειλημμένα θεσμικούς αξιωματούχους και υπονομεύοντας το έργο των Ανεξάρτητων Αρχών».

«Ό,τι και να κάνουν, η αλήθεια για τις υποκλοπές θα λάμψει. Τα στόματα θα ανοίξουν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν είναι το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.» διαμηνούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.