Skip to main content

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ. Μητσοτάκης βάζει «πλάτη» για την στήριξη των «γαλάζιων» υποψηφιοτήτων

Φωτ. αρχείου (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Επισκέψεις σε Κόρινθο και Δυτική Μακεδονία την ερχόμενη εβδομάδα

Με τον χρόνο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να μετρά αντίστροφα η κυβέρνηση βάζει «πλάτη» για την στήριξη των «γαλάζιων» υποψηφιοτήτων στις Περιφέρειες. Στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου την Κόρινθο για την υποστήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού.

Σειρά θα έχει η Δυτική Μακεδονία, όπου θα μεταβεί ο πρωθυπουργός την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη. Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές να επιστρατευτούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Ας αφήσουμε στην άκρη τις όποιες μικρές προσωπικές διαφωνίες ή πικρίες μπορεί να υπάρχουν. Είναι σημαντικό για τη Ν.Δ. να κερδίσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» σημείωσε και προσέθεσε  πως «η πολιτική μας κυριαρχία δεν αρκεί να εκδηλώνεται μόνο στις εθνικές κάλπες, αλλά πρέπει να δικαιώνεται καθημερινά και μέσα από τις τοπικές κοινωνίες».

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Γρανάδα όπου θα συμμετάσχει στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας και το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.