Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Σέβομαι και εκτιμώ την Αχτσιόγλου

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Την πιστεύω απόλυτα» για το ψεύτικο sms- «Θα είμαι ασπίδα προστασίας».

Απάντηση στα όσα έχουν γραφτεί για «πόλεμο» και προσπάθεια δυσφήμισης προς την συνυποψήφιά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου έδωσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

«Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι είναι συναγωνίστρια και όχι αντίπαλος, όπως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ.  «Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

Στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται στο εξώδικο που έστειλε η κ. Αχτσιόγλου σε ιστότοπο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα που αφορούσε δήθεν SMS προς τον Αλέξη Τσίπρα, με το οποίο του ζητούσε την παραίτησή του.

«Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα», είπε και αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχει δεχθεί και ο ίδιος. Διαβεβαιώσε μάλιστα γίνει «σπίδα προστασίας» για όλους στο κόμμα.

«Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα. Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας. Είμαστε μία γροθιά. Και είμαστε με το φως», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου είχε αφήσει αιχμές εναντίον του συνυποψηφίου της, Στέφανου Κασσελάκη, και παράλληλα του ζήτησε να αποκηρύξει τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος «καθυβρίζει τους πάντες».  «Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου.