Skip to main content

Στο Περιστέρι ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας- «Σήμερα κρίνεται η ποιότητα της Δημοκρατίας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας ψηφίζει στο Περιστέρι.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας ψηφίζει στο Περιστέρι.

«Στην κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση αυτή δεν κρίνεται μόνο ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα, κρίνεται η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, κρίνεται η ποιότητα της Δημοκρατίας», είπε εξερχόμενος.

«Κρίνεται αν την επόμενη μέρα θα έχουμε μια κυβέρνση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη Δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση» σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τον ρόλο αυτό μπορεί να τον διαδραματίσει αξιόπιστα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής Δημοκρατία» υπογράμμισε.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.