Skip to main content

Αλέξης Γεωργούλης: «Ναι» της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων για άρση της ασυλίας του

© European Union / INTIME NEWS

Η τελική ψηφοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ολομέλεια της Ευρωβουλής την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υπέρ της άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη τάχθηκε ομόφωνα η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης 30 Μαΐου.

Η τελική ψηφοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ολομέλεια της Ευρωβουλής την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Το αίτημα της εισαγγελίας του Βελγίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη διατυπώθηκε τον Μάρτιο, στο πλαίσιο καταγγελίας που έγινε σε βάρος του τον Ιούνιο 2021 για βιασμό και κακοποίηση.

Ο ευρωβουλευτής μέσω των δικηγόρων του αρνείται τις κατηγορίες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.